Lig je overhoop met jezelf?

Bij Essentie-aalten.nl kun je dan terecht voor holistische geneeswijze.

Edwin kan je de energetisch helpende hand bieden.

kennismaking
Reiki

Tijd: 30 minuten

Prijs: € 0,-

Wat is holistiche geneeswijze.

Holisme gaat ervan uit dat lichaam en geest een eenheid vormen. Aan het begin van de klacht ligt een niet juist verwerkt voorval, emotie of denkbeeld. Ben je verkouden geworden, dan komt het letterlijk je neus uit. Kun je toegeven aan die verkoudheid en rust nemen? Heb je keelpijn, dan kun je iets niet uit je strot krijgen. Kun je bekijken waarom je dat niet kunt/durft te zeggen? Pijn in rug of schouders, dan heb je teveel verantwoording op je genomen. Waarom neem je die verantwoording? Door te beseffen waar de pijn zit en wat hier de aanleiding van is kom je meestal bij de oorzaak van de pijn. Meestal kun je de pijn oplossen door gas terug te nemen, soms heb je hier niet de tijd voor. Daar kan een vorm van alternatieve geneeswijze een uitkomst bieden.

Hoe wordt dit gegeven.

Bij een kennismakingsbehandeling zit jij in aangeklede toestand op een stoel. Ik geef hierbij een Reiki behandeling zoals hieronder beschreven. Het is echter wel een kortere versie. Bij deze kennismaking mag jij ervaren wie ik ben en hoe de energie die ik je geef bij jou aanvoelt.

reiki
Reiki

Tijd: 90 minuten

Prijs: 35,-

Wat is reiki.

Reiki is een uiterst eenvoudige manier om de helende universele energie door te geven. Reiki zorgt ervoor dat het zelf genezend vermogen van de ontvanger wordt geactiveerd en gestimuleerd. Voor reiki is geen kennis nodig van ziektes en de achtergronden ervan. Dit maakt reiki alleen maar ondoorzichtiger en moeilijker. Het gaat om de motivatie een gezonder en gelukkiger leven in te gaan. Ik doe dit door middel van eenvoudige handoplegging volgens de Usui methode.

Hoe wordt dit gegeven.

Bij een reikibehandeling lig jij in aangeklede toestand op een behandeltafel. Makkelijke en niet knellende kleding is wel gewenst ter bevordering van de ontspanning. Door middel van verschillende en bepaalde handposities wordt de universele energie via de reiki-behandelaar doorgegeven. Vindt jij het onplezierig om direct aangeraakt te worden dan houd ik mijn handen enige centimeters boven het lichaam. Intieme aanrakingen en alle posities die jij als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Reiki vindt altijd de juiste weg.

Waar kan het bij helpen.

 • Sneller herstel na een blessure
 • Versterking van je intuïtie
 • Ontspanning
 • Balans tussen lichaam en geest
 • Piekeren
 • Energie evenwicht
 • Verwerking van emoties en angsten
 • Zwangerschap (tevens voor het ongeboren kind)

Lees verder op : mamaenzo of oudersvannu

healing
Healing

Tijd: 90 minuten

Prijs: € 35,-

Wat is healing.

Healing is voor je ziel een healing op een zeer diepgaand niveau. Het niveau van je ziel, je oorspronkelijke essentie. Hierbij wordt er gekeken naar wat er wezenlijk nodig is om ruimte te geven aan je oorspronkelijke essentie. Om steeds meer volledig aanwezig te kunnen zijn.

Hoe wordt dit gegeven.

Een healing wordt zittend op een stoel gegeven. Je noemt op aangeven van de behandelaar je voor- en achternaam. Vervolgens gaat deze achter je staan en legt de handen op je schouders om je te verbinden met de aarde. Je noemt op aangeven van de behandelaar nogmaals je voor- en achternaam. Vervolgens wordt er met de handen in je aura (energieveld om je lichaam) gevoeld waar er blokkades zijn. Hierbij kan het zijn dat je lichaam aangeraakt wordt. Vindt je het onplezierig om direct aangeraakt te worden houdt de behandelaar zijn handen enige centimeters boven het lichaam. Alle posities die je als onplezierig ervaart worden uiteraard vermeden. Het energieveld wordt voor zover je het op dat moment toe laat losser/vrijer gemaakt.

Waar kan het bij helpen.

 • Voor diegene die te veel energie weg geeft.
 • Het moeilijk vindt grenzen te stellen.
 • Zich heeft afgesloten voor de buitenwereld.

Opleiding genoten bij:

Sluit Menu